0(0)

ASERTIVNA KOMUNIKACIJA

  • Categories Video Kurs
  • Trajanje 02h 44m 55s
  • Ukupno upisanih 1
  • Poslednji update 2022-02-08

Opis

Sadržaj: Principi asertivne komunikacije, u kojim situacijama se upotrebljava, njena korist i prednosti i njene granice.

Ciljna grupa: Svi koji žele da komuniciraju odlučno i ubedljivo i istovremeno neagresivno i sa poštovanjem prema sagovorniku.

Korist za učesnike: Verovatno najefikasniji način komunikacije u poslovnom i u privatnom životu.

Komunikacija je verovatno najvažnija tema našeg života. Za sve što hoćemo da postignemo u životu nam trebaju ljudi i naši odnosi sa ljudima će biti utoliko bolji, kolimo dobro vladamo veštinom komunikacije. Kvalitet naše komunikacije se direktno odražava na naš privatni i poslovni uspeh.

Asertivna komunikacije je specifičan stil komunikacije, koji se smatra generalno najefikasnijim. Komuniciramo odlučno i ljubazno, poštujemo stavove i mišljenja sagovornika, ali se istovremeno efikasno zalažemo i borimo za ono što smatramo da je ispravno i u šta verujemo.

Teme za ovaj kurs

3 Lekcije02h 44m 55s

Asertivna Komunikacija?

Ciljevi i strategije komunikacije Komunikacioni stilovi Asertivna komunikacija definicija i načela Faktori uspešne asertivne komunikacije Prepreke i limitacije Praktična primena u privatnom i poslovnom životu Primeri iz prakse
Asertivna Komunikacija 101:03:22
Asertivna Komunikacija 200:59:22
Asertivna Komunikacija 300:45:11

O instruktoru

Dejan Simic

Stručnjak za ljudske resurse

Rođen  1967-e u Beogradu. 40 godina proveo u Austriji. Od 2015e uglavnom u Beogradu. Magistar ekonomskog fakulteta u Beču. Stručnjak za ljudske resurse, bavi se headhunting-om, korporativnim treninzima i poslovnim koučingom. Aktivan u Srbiji i na nemačko govornom području.
0 (0 rejting)

16 Kursevi

7 studenata

2.000,00RSD

Prava i zahtevi

  • Dve godine garantovanog pristupa filmu.