REFERENCE

Andrija Rudić

Andrija Rudić

Project Manager

EN Dejana sam najprije upoznao online, ali pravi dojam stekao sam tek u osobnom susretu u Beogradu 2019. Staložen i smiren, Dejan je čovjek zanimljive energije i širokog interesa, koji može razgovarati o mnogo tema na zanimljiv način i sa stavom. Čak i stajanje u beogradskoj prometnoj gužvi s njim može biti zanimljivo iskustvo. Ne nameće već propituje i utire put za nove spoznaje otvarajući drugačije poglede sugovorniku.

Dijana Milovanović

Dijana Milovanović

Danas, u vreme kada nas sa svih strana okružuje toliko life coach-eva, govornika, mentora, predavača, gurua, trenera, duhovnih vodiča i drugih praktikanata modernih humanističkih nauka, zašto bih izdvojila baš Dejana? Hmmm… Zato što se na njegovim radionicama osećam kao sa prijateljima na kafi. Zato što me ne podučava nekom posebnom načinu življenja, uz ne baš suptilno navođenje da sve što radim, radila sam i radiću, je pogrešno. Već upravo suprotno, Dejan nas uči kako da upoznamo, razumemo i prihvatimo sebe baš takve kakvi jesmo, i u skladu sa tim saznanjima, za koji stepenik samopouzdaniji, samosvesniji, otvoreniji, zatvoreniji, ali svakako kao nova verzija sebe, nastavimo dalje, u neko bolje sutra.

Zeljko Lakovic

Zeljko Lakovic

Founder & Agenciy Owner

Kada sam procitao prvi post od Dejana na Linkedln-u pozelio sam ga pratiti.

Covjek koji je sebe izgradio na zapadnom trzistu sa svojim zivljenjem, skolovanjem i praksom moze samom pojavom u vasem kolektivu povecati produktivnost. Ako ste mu dali smjernice i odrijesene ruke najvise cete upravo vi profitirati, jer je profesionalac i pronaci ce pravi put kako da dopre do vasih uposlenih.

Svojom prodajnom retorikom i besjednistvom dopriti ce i do onih koji su se smjestili u dno sale, jer ipak je to ,,Becka skola“ poslovnih manira. Sve preporuke za skolovanog i neposrednim radom edukovanog Dejana Simica!

Aleksandar

Aleksandar

Već duže vreme, sa uživanjem pratim Dejanove postove na LinkedIn-u. Od njega sam naučio šta je Wabi Sabi, ali i da je dobro raspoloženje zarazno.

Učešće na jednoj od njegovih radionica je tek priča za sebe: vrlo osvežavajuće, inspirišuće iskustvo, sjajan iskorak iz dnevne rutine. Još uvek razmišljam o temama koje smo dotakli i ljudima koje sam upoznao tom prilikom. Saradnju sa Dejanom bih preporučio svim ljudima radoznalog duga i tragačima za smislom.

radoznalog duha 🙂

Sarita Kosanovic

Sarita Kosanovic

Independent Business Owner

Koristim priliku da se osvrnem na saradnju i komunikaciju sa Dejanom na polju njegovog rada u oblasti savetovanja i coaching-a. Sa svoje strane mogu sa sigurnošću da tvrdim da je reč o promišljenom i odgovornom profesionalcu koji nalazi suptilne načine da zameri sagovornika u pravcu koji je objektivno korisniji za lični rast i razvoj. Bez sujete i isticanja sebe u prvi plan, Dejan koristi lično iskustvo i znanje koje nesebično deli sa klijentima. Takođe, Dejan ne pokušava da vas ubedi da ima sve odgovore. Ipak,do odgovora je lakše doći uz njegovo nenametljivo angažovanje. Moja topla preporuka za svaki rad sa ljudima u sferi delatnosti!

Mirjana Majstorovic Jaramaz

Mirjana Majstorovic Jaramaz

Dejanovi treninzi su jedinstveni i izuzetno edukativni. Bila sam učesnik na tri treninga (Osnovi komunikacije, Neverbalna komunikacija, Konflikti) koje toplo preporučujem. Ono što sam na ovim treninzima naučila, direktno primenjujem u poslu kojim se bavim. Ono što mi se zaista dopada je što Dejan svakoj temi pristupa temeljno, samouvereno i sa entuzijazmom, sa obiljem primera, navoda i preporuka za dodatnom literaturom. Treninzi su veoma zanimljivi, vođeni u opuštenoj atmosferi, uz dobar humor i podsticaj za diskusijom gde svi učesnici međusobno sarađuju i razmenjuju mišljenja. A često potraju i duže jer učesnici rado ostaju u diskusiji kad se trening završi. Na Dejanovim treninzima ćete dobiti mnogo više nego što očekujete – a sve ćete moći da primenite!

Bogdan Kacar

Bogdan Kacar

Alpla doo Beogra

Odavno nisam upoznao osobu koja je u stanju da ukrade paznju cak i onim najiskusnijim i najskoncentrisanijim, za koje se misli da su „Bogovi na zemlji“. Upravo je to, sa ogromnom lakocom, cinio Dejan. Od prvog momenta bilo je pravo uzivanje saradjivati sa nijm i radujem se sledecem poslovnom susretu.

Aleksandra

Aleksandra

Pa zaista sam odusevljena sto ste mi izasli u susret na moja pitanja koja sam vam postavila vezano za posao kojim se bavite. Nisam ocekivala, tako detaljan i objektivan odgovor. Zahvaljujem Vam se jos jednom na savetima i podrsci. Nadam se da cu i dalje moci da se konsultujem sa Vama vezano za nedoumice u sferi HR-a

Olja Tucakovic Delibasic

Olja Tucakovic Delibasic

M&L Manager

Dejan je izuzetno profesionalan, važni su mu zadovoljni klijenti i dobro odrađen posao, ali mu istovremeno novac nije glavni prioritet, već mu je na prvom mestu ljudskost.

Sabina Krsmanović

Sabina Krsmanović

Frontend Developer

Saradnja je i više nego pozitivna. Radionica je bila zaista odlična i rado ću posetiti još neku. Dopala mi se konstantna interakcija, živi primeri i realne priče. Svako od nas se više puta našao u sličnim. Činjenica da nisam primetila da smo punih tri sata proveli na radionici, govori više od bilo čega što bih mogla da napišem?

Master psiholog/HR manager

Dejanov rad sam pratila putem Linkedin-a mnogo pre nego sam dobila šansu da ga upoznam, prilikom organizovanja radionica za naše zaposlene. Saradnja između Dejana i kompanije u kojoj radim traje već neko vreme i mogu reći da mi je drago što je do iste i došlo. Dejanove radionice su sadržajne, zanimljive i smatram da je neophodno spomenuti da je teško naći predavača koji drži pažnju sve vreme kao on. Preporučujem da odete makar na jednu njegovu radionicu i uverite se sami u to.

Milan Marković

Milan Marković

Psiholog i HR Assistant

Dejana Simića sam upoznao sredinom 2020. godine, nakon čega smo nastavili kontinuirano da komuniciramo i sarađujemo. Pre nego što smo se upoznali, pratio sam interesantne Dejanove postove na društvenim mrežama i slušao pozitivna iskustva kolega koji su sa njim već sarađivali. 

Dejan je harizmatična ličnost koja zrači pozitivnom energijom. Veliko lično i profesionalno iskustvo čine ga atraktinim sagovornikom i edukatorom. Obuke i radionice koje organizuje potkrepljene su naučnim faktima i prožete situacijama iz svakodnevnog života, što ih čini lako prihvatljivim i korisnim ljudima različitih profesija, godina staža i godina života. Teme iz oblasti Human Resources-a, komunikacije, motivacije, emocija i dr. kojima se Dejan bavi, aktuelne su i važne kako za profesionace tako i za ljude koji žele da nauče nešto novo radi svog ličnog razvoja.

Sasa Miskovic

Sasa Miskovic

Project Manager

Saradnja sa Dejanom I ucesce na online seminaru “Resavanje konflikta” dalo mi je priliku da bolje razumem modalitete I prirodu konkretne teme. Informacije koje sam dobio apsolutno odgovaraju realnim zivotnim situacijama u kojima se svako od nas u odredjenom trenutku nadje, prakticne su I primenjive. Dejan je otvoren za diskusiju, konstruktivni dialog, kao I suceljavanje misljenja sto bi naveo kao poseban kvalitet seminara. Izlagac je precizan, sa ocigledno velikim direktnim iskustvom u domenu ljudske socijalne dinamike.

Radujem se buducoj saradnji. Hvala puno.

Ivica Lišanin

Ivica Lišanin

Production Shop Manager

Dejana sam upoznao formalno, intervju za posao, putem telefonskog razgovora… Tokom par minuta tog razgovora, pitanjima je  ciljao pravo u sustinu, ali sve kroz opustenu formu razgovora, nije bilo onoga: „Koji su Vasi motivi, zasto mislite da ste Vi prava osoba“, i ostalih sterilnih pitanja. Zavrsili smo razgovor pricajuci o muzici…

Ja dobio posao, opravdao Dejanovo poverenje, opravdao poverenje poslodavca, bio najbolji u razredu,  Dejan dobio prijatelja….  

Prelepo iskustvo.

Kristina Radosavljević

Kristina Radosavljević

Interesantno je kako ponekad nismo ni svesni koliko malo nam treba da se usmerimo ka pravim ciljevima i da postanemo uspešni u onome čime se bavimo. Ponekad je potreban samo malo podsticaj, prava motivacija, pravi momenat. Ja sam izabrala online radionice Dejana Simića i nisam se pokajala. Korisne, interesantne, dinamične.. Hvala puno!

Tatjana Drašković

Tatjana Drašković

Izuzetno korisni treninzi, interesantne i primenljive teme, profesionalni pristup i Dejan kao inspirativan i zanimljiv predavač, sve pohvale.

CEO / CFO professional

Izuzetan profesionalizam i sistematicnost u Dejanovom pristupu projektima dokazan u saradnji u vise kompanija u kojima smo saradjivali. Dubinska analiza problematike klijenta i ulazenje u sustinu problema.

Maja Šalov

Maja Šalov

Finance, Controlling & Administration Manager

Odabrala sam Dejana za life coucha jer se divim njegovim aspiracijama: poliglota, ekonomista, akademski slikar, pedagog, uzoran suprug i otac troje dece. Teme koje Dejan obrađuje na radionicama su životne i mogu se primeniti u poslovnom i privatnom kontekstu. Dejanove radionice su zasnovane na aktuelnim okolnostima i realnim primerima o kojima se raspravlja nakon dogovora da se sujeta odloži u fijoku, a potom pristupi razotkrivanju uzroka nastalih problema i predlaganju mera za njihovo prevazilaženje. U nastupu filantrop i strateg, koji odnos sa klijentom gradi na duge staze, zasnovan na uzajamnom poverenju, poštovanju i obostranoj koristi u procesu učenja.

Vladan Teofilovic

Vladan Teofilovic

Operation Manager

Do sada nisam saradjivao sa Dejanom na poslovnom nivou, ali sam zloupotrebljavao i iskoriscavao nase poznanstvo da trazim zivotni ili poslovni savet kada god sam to mogao.

Dejan ima retku crtu da je usvojio germansku poslovnu disciplinu i srpsku poslovnu snalazljivost i to iskoristio na najbolji nacin. Najtoplija preporuka za Dejana, ako zelite da naucite nesto o tome kako da se promenite i to primenite na najbolji nacin. U zivotu ili biznisu.

Nenad Ogrizović

Nenad Ogrizović

Autor i NLP Coach

Život je čudo je ime jednog Kusturicinog filma. I stvarno jeste.

Ja volim da kažem – Samo uživajte u životu. ŽIvot je napravljen za uživanje.

A ono što znam posle napisane knjige „Svrga Života“ i mnogo godina proučavanja istog je da je život skup znanja i veština.

Jedna od najbitnijih veština je umetnost komunikacije. Sam Život u suštini jeste komunikacija.

A Dejan Simić je nesumnjivo autoritet i odličan trener kad je veština komunikacije u pitanju.

Njegovi treninzi i svakodnevno objavljivanje su i meni koji sam i sam predavač na temu komunikacije bili od ogromne koristi.

Hvala Dejane što omogućavaš ženama i ljudima da žive lepše ostvarenje i svakako mnogo boljim odnosima ispunjenje živote.

Biljana Stepanović

Biljana Stepanović

Project Manager IT

Dejana sam upoznala pre nekoliko godina, u kljucnom momentu svoje karijere. Ono sto mi i danas ostaje u secanju i kako pamtim taj nas prvi razgovor je: neverovatno postovanje, prizemnost i profesionalizam od strane Dejana. Mada sam se iskreno pitala posle naseg sastanka da li sam ostavila dobar utisak, to nije bilo relevantno. Kuci sam taj dan sa sobom ponela osecaj postovanja, razumevanja mog posla i vestina koje posedujem. Osecala sam se kako sam dala 100% sebe, a ishod mi nije bio toliko bitan. Upravo je to jedan od razloga zbog kog sam sa Dejanom jos uvek u kontaktu – retkost je naci ljude koji ce uspeti da vas motivisu i inspirisu da date 100% uvek, pa cak i kad samo pijete kafu i razmenjujete iskustva. Jos jedna bitna stvar, covek koji u vecini svojih prica spominje i vrednuje mudrost svoje supruge, je covek od poverenja :).

Takve divne ljude je neophodno drzati blizu.

M. Djokić

M. Djokić

Upoznala sam Dejana Simića preko linkedin-a. Njegovi neobični i interesantni tekstovi na temu ličnog razvoja su mi privukli pažnju. Kasnije sam imala mogućnost da se uverim i u kvalitet njegovih radionica i koučing usluga. Za svaku preporuku!

Momir Zaklan

Momir Zaklan

Director of Sales and Marketing

U moru postova na Linkedinu, zapale su mi za oko Dejanove objave. Jednostavno su se izdvojile svojim originalnim sadrzajem, pre svega zanimljivim a potom na kraju uvek za mene i pokretackim. Potom sam prisustvovao njegovim treninzima, gde je opet svo vreme bila prisutna ta pozitivna pokretacka energija, pracena jasno ciljanim sadrzajem, a gde se na kraju zaista usvoje nova saznanja kao posledica sjajno prezentovanih poruka.

Danijela Gaćić Cakić

Danijela Gaćić Cakić

Plant Human Resource Manager

Dejan je osoba kakva se retko srece u danasnje vreme.

Covek bez predrasuda, bogatog iskustva koje nesebicno deli sa drugima.

Otvoren za svaku temu, strpljiv da saslusa i rad da podeli misljenje.

Sve ovo cini ga izuzetnim strucnjakom u svom poslu i velikim covekom iznad svega.

Nevena

Nevena

Izuzetno mi je drago sto sam imala priliku da prisustvujem Dejanovoj radionici pocetkom godine. Uz jednostavne, ali efektne tehnike, radionica me je navela da preispitam motive koji stoje iza mojih licnih i profesionalnih ambicija, i samim tim osvestim koje ciljeve u tom trenutku zaista zelim da ostvarim.

Branislava Čukurov

Branislava Čukurov

Posrednik u Osiguranju

Dejan kreira sjajne radionice na važne životne teme.

Praktičan pristup tematici omogućio mi je da odmah posle radionice stečeno znanje primenim u konkretnim situacijama.

Posebno mi se sviđa što biranim pitanjima u toku radionice, podstiče učesnike da sami promišljaju temu.

Topla preporuka za sve koji stiču znanja radi praktične primene.

Djordje

Djordje

Prvo bih istakao da je Dejan covek koji vas, naprosto, mora kupiti svojim entuzijazmom, sarmom i umetnoscu slusanja.Mislim da njegova ideologija obuka nije u tome da prodaje nesto sto je vec napisano vec da slusaoca usmerava na nacin da sam dodje do odgovora.Veoma sam srecan sto mogu da ga podrzim u razvijanju novih ideja.

Dejan Sivčev

Dejan Sivčev

Operational Manager

I can recommend Dejan as skilled, dedicated and very devoted person to HR activities with high recruiting ability. During our communication and cooperation it was developed common friendly environment of trust and believe, based on right information flow and timely accurate moments.

His skills of negotiation and Coaching only serve him as credit.

I can advise that contracting Dejans services is at least Win-Win combination.

Dušan

Dušan

Svaka pohvala na radu i pristupu učesnicima. Do sada sam bio na nekoliko radionica i svaka mi je pomogla u svakodnevnom životu. Dobri saveti i odgovor na svako pitanje. Saradnja za svaku pohvalu.

Alfred Schierer

Alfred Schierer

Organisationsberater und Coach

Schon seit Jahrzehnten überschneiden sich die Lebenswege von Dejan Simic und mir in unregelmäßigen Abständen. Und jede Überschneidung ist eine erfreuliche Erfahrung und ein bereichender Moment. Durch seine positive und konstruktive Einstellung hilft er auf Situationen und Tatsachen einen neuen Blick zu bekommen. Seine Fragen, sein Tun, seine Sichtweisen wirken inspirierend und motivierend. Ich freue mich auf zahlreiche weitere Überschneidungen und Treffpunkte mit vielen neuen Gedanken und neuen Sichtweisen.

LM

LM

Vrlo cesto se nadjem u zivotnoj nedoumici, bilo poslovnoj ili svakodnevnoj zivotnoj- savjet cjenjenog Simica, ali i postovi koje objavi vrlo su korisni i na mjestu. Ako Vam ne rijese problem, “bace Vas u razmisljanje”, kako postati bolji covjek, radnik- uzivati u onome sto pruza zivot!

Dejan Marjanović

Dejan Marjanović

Sa Dejanom sam se upoznao preko Linked In poslovne mreže. Pratio sam objave i razgovarali smo na temu što objava, što tema koje su se ticale ličnog duhovnog rada. Bilo mi je zadovoljstvo imati za sagovornika iskrenog tragaoca za unutrašnjim istinama.